Data drijft succesvolle merken in 2017

Thought leader in digital performance Scott Galloway laat op grond van een visualisatie en diverse voorbeelden zien, wie de succesvolste merken van 2017 zullen worden en waarom. Als CEO en datagedreven marktanalist ontwikkelde hij vanuit zijn business intelligence agency L2 Inc een model waarin receptors en intelligence bepalen wie de winnaars van morgen zijn. Amazon en Facebook, Google en Apple, Twitter of Snapchat; wie zijn de winnaars van morgen? Transform the customer experience en accelerate your digital business!

Datagedreven marketing bepaalt succes

Nu is data gedreven marketing al langer bepalend voor duurzaam ondernemingssucces. Het vergaren van goede data en daar bruikbare inzichten uithalen wordt ook al langer verkondigt als de succesfactor van morgen. De presentatie van Scott heeft daar scherpe inzichten aan toegevoegd. Met de snelheid waarmee data benut wordt om je product te ontwikkelen, is een competentie die steeds waardevoller wordt. Agile en lean; move fast & learn! Een vermakelijk en inspirerende presentatie, zeker de moeite waard om even te bekijken:

Scott zet elke week een nieuwe analyse van Winners & Losers in a Digital Age online. Wil je meer van deze inzichten? Abonneer je dan op zijn L2 Inc Youtube channel. Meer vooruitzichten voor 2017? Ok:

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.