Met web analytics krijgt u inzicht in het gebruik van uw website of webshop. Het is daarmee van essentieel belang om gebruik te maken van goede gebuiks analyze software. Er zijn veel verschillende web analytics oplossingen verkrijgbaar. Betaalde en gratis oplossingen. De laatste tijd heeft Google Analytics een sterke opkomst door gemaakt. Het is gratis, gebruiksvriendelijk, biedt uitgebreide mogelijkheden en heeft een optimale integratie met Google Adwords.

Daarom.com is expert in Google analytics integratie en het is een standaard onderdeel van elk internet project dat wordt opgeleverd. Uiteraard kunnen we op uw verzoek ook andere webanalytics oplossingen integreren.

Mogelijkheden van Google Analytics

Google analytics heeft een groot aantal mogelijkheden. In de basis verteld het u hoe vaak uw website bezocht wordt. Hoeveel bezoekers er naar uw website komen, waar ze vandaan komen en welke pagina’s ze bezoeken. Dat is al heel intressante informatie. Maar met wat extra koppelingen met uw website, kunt u ook bijhouden hoe vaak bepaalde bestanden worden gedownload. Bijvoorbeeld hoe vaak een pdf brochure wordt gedownload of hoe vaak een video wordt bekeken. Ook is het mogelijk Google analytics te integreren in uw webshop. Dan kunt u bijhouden welke verkopen er gerealiseerd worden en van welke adressen de bezoekers naar uw website kwamen in relatie tot de verkoop. Zo kunt u de geldstroom naar uw website in kaart brengen en die weg optimaliseren voor meer omzet. Laat u voorlichten over de mogelijkheden, u bent bij Daarom.com aan het juiste adres voor advies en implementatie.

Waarom geen google analytics gebruiken

Omdat niet iedereen Google Analytics wil gebruiken kunnen wij ook andere systemen implementeren. Redenen om geen Google Analytics te gebruiken hangen meestal samen met de overmacht die Google online heeft. Google mail, google adwords en adsense, google earth en zoekmachine optimalisatie en nu ook nog Google Analytics? Vindt u dit allemaal teveel van het goede? Dan kunnen wij u ook andere systemen voorstellen. Systemen die hetzelfde bieden vragen echter wel een financiële investering, terwijl Google Analytics gratis is. Wij bieden u echter graag de keuze!

 

De beste Web Analytics oplossing

Of u nu wilt werken met Google Analytics en daar het beste uit wilt halen. Of dat u liever een ander pakket gebruikt. Daarom.com adviseert en implementeert de juiste oplossing om de juiste management informatie beschikbaar te maken. Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking!