Google Plus heeft zich in zeer korte tijd bewezen als een netwerk met krachtige mogelijkheden voor merken en bedrijven. Steeds meer diensten van Google worden met Google+ verweven. Onlangs nog werd de Google maps vermelding (Places) omgevormd tot Google+ Lokaal met nieuwe bedrijfsvermeldingen. De +1 button en informatie op het netwerk levert een steeds krachtiger bijdrage aan de vindbaarheid (seo) van uw bedrijf, merk en product. Kortom in een goede online marketingmix kan Google Plus niet meer ontbreken. Daarom.com zet u met Google+ op de kaart en in de spotlight binnen de zoekmachine! Pluk ook de voordelen, wij helpen u graag op weg!

Bent u nog niet geheel bekend met Google+ voor bedrijven? Bekijk dan deze promotie video eens:

 

Google+ bedrijfspagina’s – branded pages

De bedrijfspagina’s, product- en merkpagina’s op Google+ zijn en zeer korte tijd volgroeid tot fraaie, krachtige powerpages. Activiteitencentra waar gedeeld en gecommuniceerd wordt met groeiende hoeveelheden actieve deelnemers. Via updates wordt relevante informatie gedeeld en gewaardeerd. Er is direct contact tussen gebruikers en page admins, openbare berichten worden via zoekopdrachten terug gevonden en middels kringen worden om specifieke berichten afgestemd op specifieke volgers.

Een hot feature is het innovatieve ‘Hangouts’.  Met Hangouts kunt u met één klik video-vergaderen met klanten, lotgenoten en medewerkers. U kunt persoonlijke productfeedback krijgen, klanten helpen problemen op te lossen of ze gewoon beter leren kennen. Bedrijfspagina’s kunnen worden uitgerust met een ‘google+ vanity url’, via een proces van certificatie. U krijgt dan een mooie url zoals bijvoorbeeld deze:
plus.google.com/+KLM/ De KLM is direct een mooi voorbeeld van een krachtige Plus page met inmiddels meer dan 1 miljoen gebruikers!

Google Plus SEO – de interestGraph en de +1 button

Heeft Facebook de Social Graph, Google Plus heeft de Interest Graph. Het draait zoals u van Google gewend bent om het delen en toegankelijk maken van informatie. Die Interest Graph heeft met Google+ en de +1buttons een behoorlijk vernieuwing ondergaan. Wilt u uw website hoog in de zoekmachine aantreffen? Wilt u de vindbaarheid van uw informatie maximaliseren? Dan ontkomt u niet aan de Google+ en de +1 button. Naast de informatie op uw website, is ook de informatie op sociale netwerken steeds belangrijker. Plus kan daar niet in ontbreken. Wilt u weten hoe u daar maximaal voordeel van heeft? Daarom.com integreert de +1 button en Microdata in uw website en webshop en kan u bijstaan uw bedrijfspagina te benutten. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Google maps en places wordt Google+ lokaal

Google maps is veruit de meest gebruikte routeplanner op de pc en de mobiel. Voorheen werd uw bedrijf vermeld via ‘places’ dat is nu veranderd. Wilt u uw bedrijf op de kaart zetten in Google maps? Dan gaat u voortaan naar Google+ Lokaal. U krijgt daarmee veel nieuwe mogelijkheden om uwzelf in de kijker te spelen. Een volwaardig bedrijfspagina kunt u aanmaken, met foto’s, statusupdates, video en… reviews en ratings door gebruikers. U doet er goed aan deze beoordelingen goed in de gaten te houden en kunt zelfs overwegen uw meest enthousiaste klanten te stimuleren een positieve reactie achter te laten.

Google trusted photographerEen leuk extra is de mogelijkheid een virtuele rondleiding ookwel Virtual Tour door uw bedrijf online te plaatsen. Daarom.com kan met een ’trusted photographer’ zo’n presentatie aan uw Google+ Lokaal pagina toevoegen.

Laat de bedrijfsfoto’s en virtuele rondleiding uw potentiele bezoekers verleiden tot meer bezoek aan uw locatie! Spring eruit, we helpen u graag verder.

Social advertising – adverteren op Plus

Vooralsnog houdt Google het adverteren op Plus volledig buiten de deur. Een reden waarom het netwerk er zo prachtig clean uitziet. Geen storende reclame’s overal. Maar daarmee ook geen kansen om op die manier commercieel te profiteren. Dat blijft vooralsnog voorbehouden voor de zoekmachine en andere website middels Adwords & Adsense. Wij houden de ontwikkelingen natuurlijk scherp in de gaten.

Apps ontwikkelingen met de Google+ API

Ook op de Google+ API laat nog even op zich wachten. De API waarmee verleidelijke apps en fraaie promotionele campagnes kunnen worden ontwikkeld met de gebruikersgegevens en data op het netwerk, komt er wel. Ook dit volgen we op de voet. Voor nu verwijzen we voor diepe, effectieve social media campagnes naar Facebook. Waarmee we u ook graag van dienst zijn.

Daarom.com & Google Plus voor bedrijven = Wij zetten u op de kaarten, assisteren u met de krachtige nieuwe features en zorgen voor maximale vindbaarheid in de zoekmachine.

Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact op! Graag tot ziens… en klikt u even op de +1 button hieronder 😉