Deze website is bedoelt een compleet beeld te geven van het Online Marketing vakgebied. Naast de blog waarop recente ontwikkelingen worden beschreven, vind je van elke discipline een omschrijving met achtergronden, specifieke tools, doelstellingen en veel links naar gerelateerde informatie. De site is pas net met deze doelstelling gestart, dus er is nog veel werk aan de winkel!

Waarom deze website?

Er is nog geen soortgelijke website, waar voor elke discipline uit het online marketingvak, goed toepasbare, toegankelijke informatie beschikbaar is. Informatie waarmee de ZZP’er, MKB’er en professional snel van start kan zich een bepaalde discipline eigen te maken. Er wordt getracht de informatie bij de tijd te houden en in elke post te verwijzen naar recente, waardevolle tools of publicaties elders op het web.

Ook wordt er op deze website verwezen naar de dienstverlening vanuit Daarom.com Online Marketing. Dé webbouwer en hét resultaat gedreven online marketing bureau uit Noordwijk aan zee.

Voor wie is deze website bestemd?

Deze website is bestemd voor een ieder die meer wil weten over online marketing. Van ZZP’er tot MKB’er tot communicatie professional een handig naslagwerk.

Hoe is deze website tot stand gekomen?

Deze website is gebouwd op basis van WordPress. Daarbij is een premium template gebruikt welke op verschillende punten is aangepast. Doel is vooral het snel en toegankelijk beschikbaar maken van de content. WordPress en de daarbij horende templates zijn daarvoor zeer geschikt. Lees ook dit artikel met de beste WordPress plugins, daarin een overzicht van plugins die voor deze website gebruikt zijn.

Het beeldmateriaal op deze website

Op online marketingblogs wordt veelal gebruik gemaakt van stockfoto’s of weinig relevante illustraties. Op deze site wordt getracht dit te voorkomen. Uiteraard is het een grote uitdaging passend beeldmateriaal te vinden relevant voor digitale technieken en best practices. Indien tools of services worden gebruikt, dan worden screencaptures benut. Als introductie-afbeelding van  de blogs is ervoor gekozen vakantiefoto’s te gebruiken, daar waar een relevantere foto vrijwel onhaalbaar is. Toch een leuk beeld, bij tekst die niet in beeld is te vatten.

Het streven is nooit gebruik te maken van stock foto’s en ook het gebruik van ander auteursrechtelijk materiaal wordt zo veel mogelijk voorkomen.