Zichtbaar zijn bij de doelgroep op het moment dat ze op zoek zijn naar jouw aanbod. Dat is de meerwaarde van vindbaarheid online! Daar zijn waar jouw klant zich oriënteert voor de aankoop van jouw dienst of product. In elke fase van het aankoopproces! Waar jouw doelgroep zich oriënteert, daar zetten we jouw aanbod in de schijnwerpers! 

Meer bezoekers naar website, webshop en  mobile app

Of je nu een website of een webshop beheert, wellicht een mobile phone app, Daarom.com zorgt voor betere vindbaarheid. Meer zichtbaarheid onder de doelgroep, meer verkeer en daarmee meer succes!

We kijken verder dan Google rankings alleen, al is dat de veelal de grootste leverancier van heel veel bezoek. Youtube is na Google search de grootste zoekmachine. Maar denk ook aan app stores, social media, video-, muziek- en fotosites, clouds en apps. Er zijn veel locaties om zichtbaar te worden en elk product, elke dienst heeft zijn eigen specifieke profiel. We onderzoeken waar de doelgroep actief is en geven prioriteit aan die locaties waar jouw doelgroep zich bevindt.

Vindbaarheid in Google, Bing en andere zoekmachines

Google Search is al jaren de grootste zoekmachine. Daarom.com is al even lang SEO specialist, die zorgt voor duurzaam succes in de organische rankings. Ook voor de betaalde zoekresultaten, Google Adwords, ben je hier aan het juist adres. Maar er is meer. Microsoft Bing heeft dan wellicht een veel kleiner marktaandeel, maar Bing Ads zijn succesvol onder professional gedurende kantooruren. Menig bedrijf heeft nog altijd Microsoft Windows, Office en Internet Explorer op de pc’s staan en de standaard zoekmachine daarbinnen is Bing!

DuckDuckGo en andere zoekmachines zijn nog kleiner, maar voor sommige doelgroepen zeker interessant. Organische vindbaarheid voor deze zoekmachines optimaliseren is zelden noodzakelijk. Dezelfde factoren bepalen veelal de rankings.

YouTube na Google Search de grootste zoekmachine

Niet iedereen weet dat YouTube na Google Search de grootste zoekmachine is. Daarbij hebben YouTube video’s een goede zichtbaarheid in de Google Search zoekresultaten. Afhankelijk van jouw doelgroep en de beschikbaarheid van video content, kan Youtube veel waardevol verkeer brengen. De juiste optimalisatie verbetert niet alleen de vindbaarheid van jouw Youtube profiel en video’s. Het zorgt ook voor betere vindbaarheid van jouw website, webshop en app. Waardevolle links vanaf YouTube naar jouw site, en cards binnen de video’s die de kijker rechtstreeks naar je site brengen. Vraag naar de mogelijkheden, we helpen je graag verder!

Lokale vindbaarheid verbeteren op Google Maps, TomTom, Bing maps, Apple places en meer

Ook in local Search is Google ruimschoots marktleider. Google maps is een fantastisch product dat een gespecialiseerde aanpak nodig heeft om goed vindbaar te worden. Consistentie in adresgegevens over verschillende sites en apps. Waarderingen op verschillende reviewsites en natuurlijk een goede vermelding op Google my Business. Maar ook op TomTom / Apple maps en Bing places, Foursquare en Yelp! Een uitgekiende mix van technieken zorgt dat jouw locatie, van restaurant tot cafe, winkel tot kantoor, bovenaan de zoekresultaten staat. We helpen je graag op weg.

Social Media richten zich ook op ‘search’

Met name Facebook probeert een graantje mee te pikken van de rendabele search markt. Er is veel geld te verdienen in deze markt. Social media platformen zien er een mooie bron van inkomsten in. Veelal beschikken ze over unieke informatie, die ze inzetten om jouw doelgroep te bereiken op het moment dat ze zoeken naar jouw aanbod. Op dat moment dat ze de intentie hebben jouw product of dienst aan te schaffen. De unieke informatie van Facebook Search richt zich echter veelal op personen; niet verwonderlijk vanuit ‘social’.

Twitter heeft veel realtime informatie, daar kan het ook interessant zijn zichtbaar te zijn. Pinterest, Tumblr en Instagram zijn met name interessant voor visueel aantrekkelijke proposities. Google+ voor techniek. Er is een grote diversiteit aan social media platformen en forums waar zichtbaarheid van meerwaarde kan zijn. We brengen deze, vanuit data, graag in kaart voor je en zorgen vervolgens dat je daar zichtbaar wordt waar je doelgroep actief is!

Betere vindbaarheid voor jouw website, webshop of app?

Daarom.com helpt je grasag op weg. Van instant verkeer uit Adwords, tot duurzaam succes met organische zoekresultaten, Youtube, maps of social. Neem  contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Graag tot ziens

Klantwaardering
  • Van onze opdrachtgevers krijgen we grote waardering en...
5