De website van uw organisatie staat aan de basis van elke succesvolle online marketing strategie. De website is uw online visitekaartje, met de juiste functionaliteit en uitstraling draagt die bij aan uw succes. Verleidelijke branding, exact zoals dat bij uw merkwaarden en doelgroep past. Conversiegericht om bezoekers tot klant te maken. Branding meets performance, de website die voldoet aan uw verwachtingen én die van uw doelgroep! Ambachtelijk ontwikkeld in het mooie Noordwijk.

Webdesign uit Noordwijk

Webdesign uit Noordwijk

Websites die werken op elk device

Op het gebied van webdesign en website ontwikkeling staat Daarom.com al ruim 10 jaar lang aan de basis van verleidelijke en functionele websites. Websites met een duidelijke focus op het behalen van resultaat en klantwaardering. Websites van Daarom.com verleiden de bezoeker de actie te ondernemen die u verlangt. Met Responsive Webdesign geeft u elke bezoeker een optimale digitale ervaring. Of men u nu bezoekt op de PC of laptop, tablet of smartphone. Door intuïtieve, gebruiksvriendelijke functionaliteit wordt de bezoeker eenvoudig naar de doelen van de site gebracht. Met klinkende resultaten tot gevolg. We maken daarvoor de modernste technologie als HTML5CSS3  en JavaScript.

Extra inzet op snelheid, waarmee uw website in een fractie van tijd op het scherm verschijnt behoort tot de mogelijkheden. Uitgebreide analytics implementaties die inzicht geven in wat er goed gaat en wat er beter kan, verzorgen we ook graag. Kijk gerust een naar de paginasnelheid van deze pagina, als referentie van onze expertise.

De maximale Pagespeed score

De maximale Pagespeed score

Het beheer is zeer gebruiksvriendelijk dankzij implementatie van WordPress als content management systeem. WordPress  heeft zich ruimschoots bewezen als het meest krachtige en gebruiksvriendelijke CMS en Daarom.com is er al jarenlang in gespecialiseerd.

Maximale resultaten door volledige zoekmachine optimalisatie (SEO en SEA)

Websites van Daarom.com zijn altijd volledig geoptimaliseerd voor een top positie in de zoekmachine resultaten. Door optimale vindbaarheid te waarborgen, heeft u de grootste kans op extra bezoek op uw website en daarmee grotere kans op succes van uw online marketing inspanningen. Er kan tevens een SEO training gegeven worden zodat u het maximale uit de mogelijkheden van uw website kunt halen.

Afbeelding groei in SEO

In anderhalf jaar 100% groei in SEO verkeer

Ook voor het adverteren binnen de zoekresultaten (SEA / Adwords) bent u bij Daarom.com aan het juiste adres. Uw website heeft alle facetten aan board voor een hoge qualityscore binnen Google Ads en daarmee het beste rendement uit uw investering.

Voor het opbouwen van ‘audiences’ voor online advertentie-inzet en remarketingactiviteiten, voegen we desgewenst de juiste scripts en pixels toe.

Makkelijk delen – uw website en sociale media

Sociale media zijn niet meer weg te denken als u met uw doelgroep in contact wilt blijven. De websites van Daarom.com zijn voorbereid op maximale integratie met sociale netwerken als Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn, Youtube en andere. Het delen van uw pagina’s inclusief de juiste ‘cover’ afbeelding en presentatie van Social Network activiteiten op uw website zijn de basismogelijkheden.

De juiste afbeelding bij een social media share

De juiste afbeelding bij een social media share

In aanvulling daarop zijn allerlei specifieke implementaties te realiseren die uw website en social media inzet synergetische krachten geven als nooit tevoren. Daarom.com websites zijn klaar voor elke social media strategie… nu… én in de #toekomst!

Inzicht in de resultaten met Google Analytics

Elke stap in dit proces wordt door integratie van Google Analytics zichtbaar gemaakt. U krijgt daarmee inzicht in de resultaten en met de rapportages kan de site verder worden geoptimaliseerd om het rendement nóg verder te maximaliseren! Dat is waar Daarom.com uit Noordwijk voor staat!

Webhosting, domeinnamen en email adressen

De webhosting, domeinnamen en e-mailadressen kunt u ook bij Daarom.com onderbrengen. Afhankelijk van de verwachte bezoekersaantallen en traffic wordt de meeste geschikte hosting-oplossing voorgesteld.  Zo brengt u alles bij 1 beheerder onder en kunt u erop aan dat het allemaal goed functioneert.

Uw website, de basis van uw online marketing strategie, tijd voor maximaal resultaat

Tijd voor optimaal resultaat, tijd voor Daarom.com! Verleidelijke vormgeving, gebruiksvriendelijke functionaliteit, geoptimaliseerd voor de zoekmachine, klaar voor social media en open voor verantwoording van de resultaten dankzij Google Analytics. Dat wilt u toch ook?

We laten u graag kennis maken met de mogelijkheden, bel nu uw contact persoon Vincent Velema – 06 215 00 801 of neem contact op via de contactpagina.

Graag tot ziens!