Bij Daarom.com bent u voor een WordPress website aan het juiste adres. Met een achtergrond als SEO expert en online marketing consultant, kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe website gebouwd wordt met hoge waarderingen en goede resultaten als uitgangspunt. Met een veelvoud aan succesvolle implementaties, van eenvoudig tot complex, is waardevolle kennis en ervaring opgedaan. Geen project is voor deze WordPress expert teveel gevraagd! Van het aanpassen van een WordPress plugin tot het ontwikkelen van een complete website met optimale vindbaarheid (SEO), social media integratie, integratie met uw backend, meertaligheid, WooCommerce webshop of wat dan ook. Daarbij worden realistische tarieven gehanteerd. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wat is WordPress en waarom WordPress gebruiken voor uw nieuwe website?

WordPress website CMS marktaandeel

WordPress website CMS marktaandeel

WordPress begon ooit als ‘Blog software’ maar is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig Content Management Systeem (CMS). WordPress zorgt ervoor dat u uw website eenvoudig zelf kunt beheren! Het is het meest gebruiksvriendelijke content management systeem op de markt! WordPress is verreweg het meeste gebruikte CMS op de markt, ook internationaal. Dat zorgt ook voor de grootste ontwikkelaarsgemeenschap, de meeste uitbreidingen en de snelste ontwikkeling van de functionaliteit. In een razend snel ontwikkelende online marketingwereld is dat essentieel om tot de winnaars te blijven behoren!

Zelfs Microsoft zette zijn blogplatform ‘Live Spaces’ over op WordPress… en terecht!

Naast gebruiksgemak, biedt WordPress ongekend veel uitbreidingsmogelijkheden. Van contactformulier tot zoekmachine optimalisatie en van social media integratie tot webanalytics, met een WordPress website is het allemaal mogelijk. Dat is een voordeel, maar kan ook een nadeel zijn. U kunt in de mogelijkheden verdwalen… dat is precies waar u een WordPress expert voor nodig heeft! Laat u begeleiden de beste plugins te kiezen en optimaliseren deze voor uw situatie, laat uw website bij de tijd houden en blijf optimaliseren voor de beste restultaten.

WordPress is leveranciers onafhankelijk. Doordat WordPress een ‘opensource’ software oplossing is, bent u nooit afhankelijk van 1 leverancier om aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen door te voeren! Bent u niet tevreden over uw leverancier? Dan kunt u uw bestaande WordPress project meenemen naar een andere WordPress Expert. Een fijne gedachte, uw website is de juiste keuze, voor de lange termijn, ook als uwwebbouwer dat niet blijkt te zijn.

De voordelen van een WordPress content management systeem

WordPress biedt u alle mogelijkheden en prestaties die van een moderne website mag verwachten én meer! Een goed ontwikkelde website op basis van WordPress is een krachtig marketing instrument. Een geoptimaliseerde WordPress website biedt u de volgende voordelen:

 • Eenvoudig beheer van de informatie op de website
 • De meest krachtige uitbreidingsmogelijkheden
 • Goede vindbaarheid door goede geschiktheid voor zoekmachine optimalisatie
 • Integratie met Sociale media als Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn en dergelijke
 • Inzicht in de resultaten door goede geschiktheid voor web analytics integratie
 • Mogelijkheden tot het eenvoudig toevoegen van rich media als foto’s, video (o.a. Youtube), geluidsfragmenten, pdf’s of downloads
 • Lange termijn bruikbaarheid en betrouwbaarheid, door de open source achtergrond
 • Leveranciers onafhankelijkheid, door de open source achtergrond
 • Ondersteuning voor meerdere talen (WordPress Multi Language)
 • Webshop uitbreidingsmogelijkheid (WooCommerce)
 • Goed beveiligd (WordFence)
 • Toegankelijk voor smartphones en tablets

WordPress website en plugin ontwikkeling

WordPress kan een geweldig Content Management Systeem zijn. Met plugins is de functionaliteit verder uit te breiden. De standaard versie van WordPress en vooral de standaard versie van de beschikbare plugins vergen vaak nog enige aanpassingen om het daadwerkelijk geweldig te maken en volledig in te richten op uw situatie. Dat is waarvoor u bij Daarom.com terecht kunt.  Op verzoek optimaliseren wij elk aspect voor maximaal en meetbaar rendement en we overtreffen daarmee graag uw verwachtingen! Neem dus nu contact op voor een nadere kennismaking! 

Overstappen van uw bestaande website naar WordPress

Bent u niet tevreden met uw huidige website en CMS? Wilt u de bestaande informatie wel behouden? Daarom.com kan uw huidige website als Expression Engine, Mod-X, Joomla, Drupal of een andere CMS migreren naar WordPress. U hoeft dus niet opnieuw te beginnen met een lege website. Wij bekijken de huidige behaalde zoekmachine posities, zodat de reeds opgebouwde rankings overgaan naar de nieuwe adressen (urls) en website. Wij brengen uw huidige pagina’s, categorieën, tagging, afbeeldingen, wat dan ook over naar de WordPress database en bouwen daar omheen uw nieuwe, resultaat gedreven WordPress website. Neem nu contact op voor een vrijblijvende nadere kennismaking!

Daarom.com online marketing + WordPress website ontwikkeling =
Maximaal resultaat door geoptimaliseerde WordPress websites, plugins en componenten!

Daarom.com Website ontwikkeling op basis van Online marketing competentie. Elk onderdeel uit uw strategie, of de complete ontwikkeling, u bent bij Daarom.com aan het juiste adres!

Heeft u een half uur de tijd en wilt u meer weten over de status van het WordPress platform, bekijk dan deze ‘state of the Word’ presentatie van WordPress oprichter Matt Mullenweg:

State of the Word 2018

De voorgaande jaren zijn hier beschikbaar. State of the Word geeft een mooi overzicht van de ontwikkeling van WordPress.